Kardex geeft u ruimte en tijd

Statische en dynamische/mobiele rekken en opbergsystemen op maat

Geautomatiseerde opslagsystemen en klasseersystemen

Kardex te Brussel is één van de grootste leveranciers wereldwijd van geautomatiseerde opslagsystemen, material handling- en klasseersystemen.

Wij willen met onze producten niet alleen de productiviteit verhogen, maar ook de opslagruimte optimaliseren en de efficiëntie verbeteren. Zo bieden wij het unieke computergestuurd klasseersysteem Kardex Lektriever aan. Met een druk op de knop wordt het gevraagde dossier onmiddellijk ter beschikking gesteld. Door de Lektriever worden de dossiers u op een zeer ergonomische hoogte in de werkopening aangeboden, zoals het hoort in een moderne kantooromgeving.

Voor een minder levend klassement of zuivere archivering bieden we u 3 types mobiele rekken. Handwiel aangedreven, via ketting overbrenging en electrisch. Het klasseersysteem is op een sokkel gemonteerd die rijdt op rails. Door de sokkeks te verrijden krijgt men toegang tot één gang. Met dit klasseersysteem kan een zeer groot volume worden opgeslagen op een kleine vloeroppervlakte.

Het Power Pick Office klasseersysteem is een krachtig softwarepakket dat staat voor efficiënt klasseren en archiveren. Power Pick kan verschillende elementen uit de moderne informatietechnologie integreren. Dit klasseersysteem beheert zowel documenten, gescande informatie of archief dat buitenhuis wordt bewaard.

Tot slot beschikt Kardex NV ook over een eigen dienst na verkoop. We bieden een breed gamma van onderhoudscontracten aan en stellen een team van techniekers ter beschikking.

Aarzel niet contact met ons op te nemen indien u meer informatie wenst over onze klasseersystemen.